Slider

Gør klar til afgang

Bliv en oplevelse rigere

Herunder kan du se oversigten over alle de tilgængelige autocampere, du vælger den camper du gerne vil leje, datoen for afrejse og retur.

Vælg din dato

3-dages brug

 • 1 room left!

  Dethleffs Trend A 7877-2

  Har du brug for ekstra meget plads og lastekapacitet, er Trend A 7877-2 løsningen. Med en solid totalvægt på 5 ton giver den familien plads, plads og mere plads. Desuden er modellen perfekt til vinterbrug med dobbeltgulv, som giver en plan bund uden niveauforskel i grundløsningen og masser af kælderplads. Denne 3-akslet Alkovevogn har vi bestilt hjem med 160 HK motor – Assistentpakke – Chassispakke – Familypakke – Fritstående bord og iso-fix beslag i siddegruppen.

  Vognen er indrettet med soveværelse med tværvendt dobbeltseng i bag kombineret med separat brusekabine og et stort toiletrum med vægskabe og mulighed for aflukke til resten af vognen. Herefter STORT køkken med bl.a. 3 gasblus, vask, dybe udtræksskuffer, Slimline TecTower (køl/frys/ovn). L-Siddegruppe med fritstående bord og mulighed for at udvide yderligere til en U-siddegruppe, så der virkelig bliver mange siddepladser – ligesom siddegruppen kan opredes til 2 sovepladser. Over førerhuset i alkoven finder vi endnu en dobbeltseng, så der i alt er 6 sovepladser i denne rummelige camper.

  Mere om denne camper

  Autocamperens faciliteter: Badeværelse, Køkken, Toilet

  Senge størrelse(r): 2 dobbeltsenge, 2 enkeltsenge

  Depositum kræves 20%
  Gæster: 6
  3 nætter minimum ophold og 30 nætter maksimum ophold
  Pris: 4.713,00DKK Prisen er pr. dag
  Book Nu

Kontakt Os